Omhoog
Aanmelden
Tussenschoolse opvang
 
Tussenschoolse opvang (TSO)
Voor de leerlingen bestaat de mogelijkheid om tussen de middag over te blijven.
Daarvoor opgeleide ouders of leerkrachten zijn ingedeeld om het overblijven te begeleiden. De kinderen eten in de eigen klas met een leerkracht of een ouder. De kinderen nemen zelf een lunch mee.
De Korenaar stimuleert gezonde voeding. Daarom willen wij u vragen om uw kind een gezonde lunch mee te geven. Het liefst bruin brood, een stuk (schoongemaakt) fruit en zeker geen snoep!
 
De aanmelding en betaling van de TSO gaat via de website van "Overblijven met Edith". U kunt uw kind aanmelden bij deze website en iedere keer dat het overblijft in het programma aangeven. U kunt uw kind dagelijks tot 10.00 uur voor die dag aan- of afmelden. Als uw kind ziek is of om een andere reden niet op de opgegeven dag overblijft moet u uw kind zelf voor 10.00 uur afmelden. Doet u dat niet of te laat dan worden de overblijfkosten berekend. Automatisch wordt bijgehouden hoe vaak uw kind is overgebleven en aan het eind van de maand ontvangt u via de mail een factuur. Op de factuur staan de data vermeld dat uw kind is overgebleven. Betaling gaat vervolgens via automatische incasso, waarvoor u via een machtigingsformulier toestemming geeft.  De kosten voor de overblijf zijn € 2,00 per keer.
 
Grootverbruikerskorting:
Kinderen die gedurende het schooljaar tenminste 140x gebruik maken van de TSO krijgen korting. Deze korting is een vast bedrag van € 30,- per schooljaar, per kind.
Ouders kunnen via de mail (info@korenaar.nl o.v.v. TSO grootverbruik) aanspraak maken op deze korting. Deze mail dient uiterlijk 31 mei van het betreffende schooljaar te zijn verstuurd.
Vermeld hierbij de naam van het kind, het aantal overblijfmomenten tot het einde van het schooljaar, en gegevens bankrekening.
Wanneer ouders zelf geen aanspraak maken, dan wordt de korting niet verrekend; de school houdt het aantal overblijfmomenten per kind niet bij.
Het bedrag van € 30,- per kind wordt in de maand juni van het betreffende schooljaar, dus achteraf, terug gestort op de rekening van de ouders.
Onze TSO coördinator is Margriet Bekebrede. U kunt voor informatie en met vragen bij haar terecht.
 
 
Nieuws
  • Nieuwsbrief nummer 11 is uit
  • Inspectie geeft Korenaar een dikke voldoende!
  • Analyse tevredenheidsonderzoek
 
meer nieuws
Agenda
  • 16 augustus
    zomervakantie

meer agenda
adres
CBS de Korenaar Dr. de Boerstraat 42 1511 VH Oostzaan T. 075-2010115 info@korenaar.nl