Omhoog
Aanmelden
DigiDUIF

 

Er wordt veel gecommuniceerd naar ouders via brieven, de nieuwsbrief en de website. Om de communicatie makkelijker te maken heeft Agora ervoor gekozen om voor alle scholen het systeem DigiDUIF aan te schaffen. Hiermee kunnen alle brieven en informatie digitaal naar (groepen) ouders worden verzonden.

DigiDUIF is een systeem dat online wordt beheerd. Ouders krijgen hiervoor een persoonlijke inlogcode en melden zich door middel van deze code aan bij DigiDUIF. De school krijgt een overzicht van de ouders die zich hebben aangemeld en kan vervolgens met een druk op de knop allerlei informatie naar ouders sturen.
Er kan bijvoorbeeld naar ouders gecommuniceerd worden over activiteiten en ouderavonden. Het is mogelijk om de aanmeldingen voor de ouderavonden digitaal te regelen. Ook is het mogelijk ouders een SMS’je te sturen bij uitval van een leerkracht, een herinnering of als er iets met een kind aan de hand is. De voordelen zijn duidelijk: er is snelle communicatie mogelijk, er wordt minder papier gebruikt, het geeft de mogelijkheid foto’s in goede kwaliteit mee te sturen en er wordt 100% aankomst gegarandeerd. Ook de veiligheid wordt gegarandeerd.
De gegevens zijn, door gebruik van verschillende methodes, maximaal beveiligd en kunnen niet zomaar door anderen ingezien, gekopieerd of gebruikt worden. DigiDUIF is ondanks de vele toepassingsmogelijkheden een programma dat heel eenvoudig is in het gebruik en er is altijd en overal toegang tot het systeem.
We gebruiken vanaf november 2013 DigiDUIF voor het verspreiden van de nieuwsbrief, brieven naar ouders en andere functies, zoals het digitaal intekenen voor de 10- minuten gesprekken.
Wanneer u nog geen persoonlijke activeringscode voor DigiDUIF heeft ontvangen, dan kunt u deze via de administratie, Margriet Bekebrede aanvragen. U kunt ook een mail sturen naar info@korenaar.nl .


Nieuws
  • Nieuwsbrief nummer 11 is uit
  • Inspectie geeft Korenaar een dikke voldoende!
  • Analyse tevredenheidsonderzoek
 
meer nieuws
Agenda
  • 16 augustus
    zomervakantie

meer agenda
adres
CBS de Korenaar Dr. de Boerstraat 42 1511 VH Oostzaan T. 075-2010115 info@korenaar.nl