Omhoog
Aanmelden
Inschrijven nieuwe leerling en start groep 1-2

Inschrijven nieuwe leerling 

Als u geïnteresseerd bent in onze school dan kunt u bellen voor een afspraak met de directeur: Marjon de Boer.
Zij zal u in een persoonlijk gesprek alles vertellen over wie wij zijn, hoe wij werken en u een rondleiding door de school geven. 

Op verzoek sturen wij u graag ons inschrijfformulier toe. Het Inschrijfformulier kan alleen op papier worden ingevuld. U kunt dit opvragen via info@korenaar.nl of via 075-2010115.
 
Als uw kind al een andere basisschool bezoekt en u uw kind bij ons wilt inschrijven en het betreft geen verhuizing, dan zullen we u altijd eerst uitnodigen voor een gesprek met de directie. We bekijken dan met elkaar of de overstap naar onze school voor uw kind de beste keuze is. We gaan hierbij in alle gevallen in gesprek met de school van herkomst. 
 
U bent van harte welkom!

Start in groep 1-2

Nadat u uw kind heeft ingeschreven middels het inschrijffomulier wordt u voordat uw kind vier jaar wordt uitgenodigd voor een nieuwe ouderochtend.

U ontvangt ongeveer twee weken voor de nieuwe ouderochtend de uitnodiging en het intakeformulier.

Tijdens de nieuwe ouderochtend (8.30-10.00 uur) maakt uw kind samen met u kennis met de nieuwe juf en klas. Daarna mag uw kind even spelen met de kinderen in de klas en krijgt u als ouder (praktische) informatie over de school en specifiek voor een fijn begin in groep 1-2.

Nieuwe ouderochtenden voor schooljaar 2018-2019:
Dinsdag 30-10-2018: kinderen die in nov/dec/jan 4 jaar worden
Dinsdag 15-01-2018: kinderen die in feb/mrt/apr 4 jaar worden
Dinsdag 14-05-2018: kinderen die in mei/juni 4 jaar worden
Dinsdag 03-07-2018: kinderen die in jul/aug/sept 4 jaar worden*

N.B. het is mogelijk dat er tussentijds extra nieuwe ouderochtenden worden ingepland in het rooster i.v.m. tussentijdse nieuwe aanmeldingen.

* De kinderen die vòòr 24 juni 4 jaar worden, zullen nog voor de zomervakantie starten in hun nieuwe groep.

Vrijdag * De kinderen die ná 24 juni 4 jaar worden, zullen pas na de zomervakantie starten in hun nieuwe groep i.v.m. groepsgrootte en afsluitende jaaractiviteiten.


Intakeformulier nieuwe leerlingen invulversie.docx                                    
Klik met de rechter muisknop op de link hierboven en kies voor "doel opslaan als". Sla het document op op uw eigen computer en dan kunt u het digitaal invullen. Daarna kunt u het ingevulde formulier mailen of afdrukken en opsturen.

De Rijksoverheid heeft een gids uitgegeven om ouders van driejarigen te informeren over het basisonderwijs. Vragen kunt u stellen via het gratis telefoonnummer 0800-5010. De gids Basisonderwijs 2015-20161-2012 is te downloaden http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/basisonderwijs.                           

Nieuws
  • Nieuwsbrief nummer 11 is uit
  • Inspectie geeft Korenaar een dikke voldoende!
  • Analyse tevredenheidsonderzoek
 
meer nieuws
Agenda
  • 16 augustus
    zomervakantie

meer agenda
adres
CBS de Korenaar Dr. de Boerstraat 42 1511 VH Oostzaan T. 075-2010115 info@korenaar.nl